неділю, 2 червня 2019 р.

Як заробляти в доларах на закордонних сайтах? ТОП-5 проектів




За результатами останнього опитування, участь в якому взяли понад 21 тисячі фрілансерів, був визначений середній показник заробітку в Інтернеті по світу, який склав 19 $ за годину. При цьому, в Укаїні середній заробіток приблизно  2$ за годину, а в США, наприклад, цей показник на 80% вище і становить в середньому 26 $.

 
ТОП-5 іноземних ресурсів для заробітку в Інтернеті:


  • Zirtual
  • UpWork
  • Fiverr
  • Shutterstock
  • Mechanical Turk від Amazon


Zirtual - компанія найманих працівників




Історія компанії така, що спочатку її штат складався з 400 співробітників, але в якийсь період компанія стала працювати в збиток. Керівництво компанії прийняло вимушене рішення про звільнення всіх постійних співробітників і покладання їх обов'язків в подальшому на найманих працівників.
Базова ставка для найманих працівників - 11 $ за годину. Якщо робота виконується якісно, ​​то за цією ставкою компанія оплачує найманому працівникові повний робочий день.
Більшість фрілансерів США вважають цю ставку низькою для роботи такого рівня складності. Все тому, що в порівнянні із середньою заробітною платою в США такий дохід є низьким.
Але для інших країн робота з оплатою 11 $ за годину - це цілком непоганий заробіток, який складає в місяць в середньому 1750 $.

UpWork - одна з найстабільніших і великих бірж фріланса




Ця біржа являє собою злиття двох відомих бірж Elance і oDesk в одну велику платформу. Багато професіоналів в області фрілансу працюють на UpWork і підкреслюють,що високий заробіток є основною перевагою цього майданчика.

Головна складність в початковій реєстрації і проходження верифікації. Верифікація на UpWork досить складний і серйозний процес. Одним з його умов є тестування, де вам будуть задавати різні питання по відео трансляції. Тематика питань - від місця проживання до професійних навичок і надання портфоліо. Якщо верифікація в результаті не пройдена, то ваш аккаунт відправляють в бан.
На біржі діє середня погодинна оплата, яка становить 25 $, а багато завдань мають фіксовану вартість. Це пов'язано з тим, що деякі завдання є трудомісткими і на їх виконання може знадобитися чимало часу.
Також Upwork видає спеціальну валюту, яку можна використовувати для покупки заявок на замовлення. Базового аккаунту нараховується 60 коннектов в місяць. Вартість подачі заявки 1-5 коннектов. В середньому можна подати близько 30 заявок протягом місяця.
Середній заробіток на майданчику UpWork становить 1 000 $ в місяць.

Fiverr - сайт з фіксованою оплатою за завдання 5 $




Це сайт завдань і послуг, за виконання яких виконавці отримують фіксовану оплату - 5 $. Комісія сайту - 20%. Таким чином, підсумковий заробіток виконавця становить 4 $ за одну виконану роботу. Завдання можуть бути найрізноманітніші і на їх виконання може знадобитися абсолютно різний час - все залежить від досвіду і професіоналізму виконавця.
Перевага цього майданчика в тому, що виконавець сам викладає список завдань, які він готовий виконати і це економить час, який він вже не витрачає на пошук завдань. Замовник сам знаходить виконавця і залишає заявку на виконання завдання або надання послуги.
Середній заробіток на майданчику Fiverr - 350 $ в місяць.

 
Shutterstock - найбільша і відома біржа фотографій і малюнків


На цьому майданчику можна продавати малюнки і унікальні, якісні фотографії. За зображення високої якості в середньому можна заробити 0.25-2.5 $. Існує також варіант продажу зображень за розширеною ліцензії, де вартість робіт оцінюється в середньому 20-100 $. Але найчастіше продаються звичайні світлини, за середньою вартістю 1 $.
Виведення коштів на Shutterstock від 100 $, а для цього необхідно викласти приблизно 60 якісних знімків.
Заробіток на Shutterstock в середньому становить 200 $ в місяць.

Mechanical Turk від Amazon




Проект від Amazon - універсальна майданчик, де за виконання невеликих доручень можна заробити до 15 $ за 1 годину роботи.

Тут великі завдання система розбиває на складові і викладає їх фрілансерам у вигляді невеликих завдань:
  • пройти опитування;
  • капча і символи;
  • розміщення рекламних посилань;
  • проставлення метатегів;
  • визначення категорії даних;
  • введення даних і т.д.

Виконавці виконують їх за короткий час і невелику оплату, при цьому всі залишаються в плюсі. За опитування платять в середньому 0,5 $, а час, витрачений на його проходження в середньому становить 10 хвилин. За введення даних з зображення в середньому платять 0,2 $, а час на виконання цього невеликого завдання становить не більше хвилини.

Таких завдань на Mechanical Turk дуже багато. Але щоб вони були регулярно доступні, необхідно виконувати завдання з точністю 98% і вище.Також в завданнях зустрічаються великі замовлення.
Середньомісячний заробіток на Mechanical Turk становить 800 $.

Існують і інші популярні зарубіжні майданчики для віддаленої роботи, але ми провели огляд лідируючих і унікальних у своєму роді платформ, на яких може непогано заробити навіть початківець фрілансер.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Як заробляти в доларах на закордонних сайтах? ТОП-5 проектів

За результатами останнього опитування, участь в якому взяли понад 21 тисячі фрілансерів, був визначений середній показник заробітку...