понеділок, 27 серпня 2018 р.

Створення каналу на YouTube. Як заробити на Ютубі?


Створення каналу на YouTube. Як заробити на Ютубі?


В даний час YouTube є одним з найбільш популярних сайтів.. Цей ресурс є не тільки величезним відео хостингом, а ще й одним з найбільших рекламних майданчиків в мережі Інтернет. А там де є реклама можна добре заробити! 
Чим більше глядачів у власника каналу, тим більшим буде дохід. Досить просто лише дістати з кишені свій телефон і зняти перший відеоролик. 
Для того, щоб дійсно отримувати хороший дохід, доведеться попрацювати вже по-справжньому. Спробуємо розібрати основні особливості заробітку на YouTube. 


Якою буде тема каналу? 




Все починається з ідеї! На першому етапі варто подумати про те, що цікаво саме вам!
Чому слід відштовхуватись від своїх вподобань? Цікаву для себе тему, людина зможе подати максимально якісно. Варто пам'ятати про те, що є велика кількість різноманітних жанрів. Можна знімати себе, навколишні об'єкти або ж зробити відеоряд з фотографій. Варто пам'ятати про те, що музика дуже сильно впливає на сприйняття матеріалу.. Те ж саме стосується і різних ефектів.

Створення каналу.  Як створити канал YouTube?


Створити канал на YouTube дуже просто. Реєстрація нагадує реєстрацію на будь-якому іншому сайті або ж в соціальній мережі.. Після реєстрації на Youtube з'явиться можливість створити власний канал.
З монетизацією каналу не все так просто. До монетизації допускаються тільки ті канали, які мають сукупне число переглядів понад 10000. Хоч ці правила постійно змінюються. Монетизація відео включається за допомогою спеціальної іконки  підтвердження облікового запису.

Як підтвердити канал YouTube?


Після того як заробіток за перегляди дійде до 10 доларів з'явиться необхідність підтвердити свій профіль. До цього питання слід поставитися максимально серйозно. При досягненні зазначеної суми з'явиться спеціальне посилання. Перехід по посиланню веде на анкету. Дану анкету слід максимально достовірно заповнити. При цьому слід використовувати латинські літери. Після цього корпорація Google відправить вам лист з активаційним кодом. Як би це не було дивно, але лист не електронний, а звичайний. І чекати його доведеться до місяця. Якщо ж лист не дійшов, можна відправити заявку на верифікацію повторно. Якщо ж три листи були загублені, з'явиться можливість підтвердити свою особистість за допомогою електронної пошти.Хоч дана процедура займає багато часу, але воно того варте! Оскільки після підтвердження особи ваші гроші ніхто не зможе вкрасти.

Апаратура і аксесуари .Устаткування для ведення каналу 


Багато починаючих відеоблогерів знімають свої перші відео за допомогою мобільного телефону. Варто відзначити, що в сучасних смартфонах встановлені такі камери, які здатні знімати досить якісні відеоролики. Якщо ж ви дійсно хочете зробити канал на YouTube одним з основних джерел доходу, то доведеться вкластися в устаткування.
В першу чергу мова тут йде про гарну відеокамеру. Така камера дозволить знімати відео з роздільною здатністю Full HD. Крім того вона відрізняється від камери мобільного телефону наявністю оптичного зума. Ця опція недоступна для смартфонів через їх конструкції. Наявність електронної стабілізації також є одним з переваг звичайної відеокамери. Одним словом, хороша камера дозволить знімати якісне відео.
Можна знімати відео і на дзеркальний фотоапарат. Але все ж це пристрій призначений для виконання інших завдань. До відеокамери слід купити штатив. Оскільки він значно полегшить процес зйомки. Знімати статичну картинку набагато простіше саме за допомогою штатива.
Також слід придбати софіти. Додаткове світло допоможе поліпшити якість картинки. Сюди ж слід віднести і тканинний або паперовий фон. Початківцю відеоблогеру напевно знадобиться петлічний мікрофон. По-перше, такий мікрофон дозволяє записувати звук високої якості, а по-друге, він абсолютно непомітний під одягом. Даний список можна доповнювати різними дрібницями практично до безкінечності. З досвідом прийде розуміння того, що потрібно саме вам!

Базові навички монтажу відео для власника каналу на YouTube


Можливо, доведеться починати з нуля. Це не так страшно, оскільки з досвідом, монтаж відеороликів буде займати все менше часу. А ось якість буде підвищуватись.
Найбільш популярними програмами для редагування відеозаписів є Sony Vegas і Adobe Premiere. Вони відрізняються зрозумілим інтерфейсом, що дозволить використовувати їх початківцям.

Просування і рекламування 


Якими б гарними не були ролики,однак без відповідного просування кількість переглядів навряд чи буде збільшуватися. Можна просувати відео самостійно. Для цього буває достатньо розмістити кілька десятків посилань на різноманітних сайтах і в соціальних мережах.! Чим більшим буде кількість посилань, тим більша кількість людей їх помітить. А значить, кількість глядачів збільшиться.
Найкраще домовитися з власником популярного каналу на YouTube про рекламні інтеграції. Мова йде про короткі рекламні вставки. За допомогою них можна перенаправити трафік з популярного каналу на ваш маловідомий канал. Але тут варто пам'ятати про те, що канал з низькоякісним контентом навряд чи хтось візьметься рекламувати.
Саме підвищення якості відеороликів має бути основним завданням власника каналу. Оскільки якісний продукт буде затребуваний в будь-якому випадку.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Як заробляти в доларах на закордонних сайтах? ТОП-5 проектів

За результатами останнього опитування, участь в якому взяли понад 21 тисячі фрілансерів, був визначений середній показник заробітку...