понеділок, 3 вересня 2018 р.

Заробіток в партнерській системі Admitad

 

CPA  партнерки дозволяють заробляти в Інтернеті на тематичних офферах.

Тут можуть бути партнерські програми банків, онлайн-ігор, інтернет-магазинів, туристичних агентств, мобільних додатків та інших напрямків. Оплата відбувається "за дію". Наприклад: за реєстрацію в проекті, продаж товару, лід. У партнерках присутня велика кількість промо-матеріалів, лендінгів, баннерів, які надають рекламодавці.

Сьогодні розглянемо одну з найкращих мереж партнерських програм з оплатою за конкретну дію користувача – Admitad.

В цій мережі ви можете вибрати з безлічі рекламних пропозицій найбільш вигідне для вашого виду трафіку.



Компанія Admitad стала членом Interactive Advertising Bureau Ukraine (IAB Ukraine). На сьогодні в IAB Ukraine входить 20 компанійі Admitad - перша в Україні CPA-мережаяка приєдналася до Асоціації.


IAB Ukraine - некомерційна організація, мета якої - розвивати ринок інтерактивної реклами в Україні. IAB Ukraine входить до складу міжнародної асоціації IAB Global, представництва якої знаходяться в більш ніж 40 країнах.


Інструменти для заробітку: 

товари XML, купони, діплінк, Retag, admitad API, Sub-ID, автобанера і інші рішення по монетизації. Легкий старт, компетентна служба підтримки, всі необхідні промо-матеріали.





Веб-майстер

Якщо Ваша мета - заробляти в Інтернеті на CPA, використовувати арбітраж трафіку, як інструмент для заробітку в Інтернеті, то натискайте на кнопку "Я ВЕБ-МАСТЕР",після чого з'являється форма для реєстрації веб-майстра



Вводьте тільки реальні дані. Заповніть ім'я, прізвище, вкажіть статус "фізична особа" або "індивідуальний підприємець". А далі - все за стандартною схемою: країна, електронна пошта, логін і пароль, а також відзначте галочку з рядка  "Я згоден з умовами участі в мережі Admitad".

Рекламодавець

Якщо ж Ви прийшли в цю CPA-мережу для того, щоб зайнятися підвищенням продажів, впізнаваності і відвідуваності будь-якого зі своїх проектів, то вибирайте "Я РЕКЛАМОДАВЕЦЬ".

реєстрація рекламодавця

Після ознайомлення з цією сторінкою, натискаємо "Я ХОЧУ ЗБІЛЬШИТИ СВОЇ ПРОДАЖІ". Тепер же, потрібно заповнити форму реєстрації рекламодавця:




Заповнюємо ім'я, прізвище, електронну поштову скриньку, вказуємо посилання на сайт, телефон, а також вкажіть сегмент, в якому перебуває Ваша компанія / сайт / організація. Решта два пункти вказуйте на свій розсуд і натискайте "ВІДПРАВИТИ ЗАЯВКУ"

Виплати в партнерській програмі здійснюються в:

  • Російських рублях. Можна використовувати такі платіжні системи: банківський рахунок, доступний тільки для підприємців і юридичних осіб, Paypal, Webmoney (WMR), ePayments.
  • Доларах США. Банківський рахунок, Paypal, WebMoney (WMZ) і ePayments.
  • Євро. Банківський рахунок, Paypal, і ePayments.
  • Гривнях. Банківський рахунок і Webmoney.
  • Білоруських рублях. Банківський рахунок і Webmoney (WMB).
  • Турецьких лірах. Банківський рахунок і Paypal.
  • Для Індійських рупій доступний тільки метод виплати - банківський рахунком.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Як заробляти в доларах на закордонних сайтах? ТОП-5 проектів

За результатами останнього опитування, участь в якому взяли понад 21 тисячі фрілансерів, був визначений середній показник заробітку...