неділю, 2 вересня 2018 р.

Створення та продаж сайтів. З чого почати?

1. Виберіть тематику


Щоб сайт швидше знайшов свого покупця, потрібно вибрати для нього потрібну та популярну тематику. У такому випадку його можна буде набагато швидше продати за вигідною ціною. Ось список найбільш популярних і прибуткових тематик на сьогоднішній день:

  • бізнес і фінанси;
  • жіноча тематика;
  • юриспруденція;
  • автомобілі;
  • будівництво;
  • Hi-Tech..

Створюючи якісний сайт на одну з цих тем, ви завжди можете бути впевнені, що він знайде свого покупця.

2. Придбання домена і хостинга



Після того, як ви визначились з тематикою, час переходити до другого кроку - вибору і купівлі домену. Для тих, хто бажає створювати сайти на денвері і відразу ж ставити їх на продаж, ця умова не є обов'язковою Це самий спрощений варіант заробітку: ви створюєте сайт, наповнюєте його контентом і зразу ставите на продаж. Піаром і подальшим просуванням в Інтернеті, вже займуться нові власники.

3. Створення дизайну


Якщо ви майстер на всі руки і вмієте ще й створювати власні дизайни для сайтів, то вартість такої творчості значно збільшиться. Якщо створення власного унікального шаблону вам не під силу, то в цьому немає нічого страшного, адже сайт можна створити на одній з популярних платформ, наприклад, Wordpress, DLE або Ucoz, там є можливість встановити будь-який шаблонний дизайн, вибраний в Інтернеті.

4. Наповнення контентом


Після створення та налаштування сайту перейдемо до його заповнення. Статті для цього можна написати самостійно, а можна замовити на популярних біржах статей -Text, CopyLancer, Advego. На них можна купити цілком якісні тексти за невелику ціну.
Кожну статтю вам потрібно буде опублікувати на сайті за всіма правилами - додати тематичну картинку, прописати title і description.

5. Додати сайт в пошукові системи



Даний пункт, як і наступні два, відпадають, якщо ви вирішили робити і продавати сайти без домену. Якщо ж ви хочете створити та розгорнути повноцінний ресурс, то обов'язково додайте його у всі популярні пошукові системи і дочекайтесь повної індексації.

6. Розкрутка сайту



Можна продавати і молоді, не розкручені сайти, що ще не приносять доходу, однак їх вартість буде значно нижче, ніж сайтів, що мають відвідуваність і додані в популярні біржи посилань Miralinks, Gogetlinks, Getgoodlinks.


7.Виставити сайт на продаж 



Виставляємо готовий сайт на продаж, чекаємо покупця і отримуємо гроші за свої старання. Продати свій ресурс можна на одній з самих популярних бірж по купівлі-продажі сайтів Telderi.До речі, якщо ви займаєтеся копірайтингом, то там  можна продати свої готові статті безпосередньо пачками по 20-30 і навіть більше штук.. Для того, щоб статті швидше знаходили свого покупця, їх також бажано писати, орієнтуючись на популярні та грошові тематики.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Як заробляти в доларах на закордонних сайтах? ТОП-5 проектів

За результатами останнього опитування, участь в якому взяли понад 21 тисячі фрілансерів, був визначений середній показник заробітку...